Skip to content

20 jaar
ervaring

Wij stellen ons graag even voor!

Na gewerkt te hebben bij meerdere grote bedrijven die fysio en fitness apparatuur verzorgen, zijn wij in 2014 een eigen onderneming begonnen.

Waarom?

De grote bedrijven moeten hoge prijzen vragen, en wij zijn daar flink mee aan het concurreren! Zonder in te leveren aan kwaliteit! Daarnaast willen wij juist korte lijntjes hebben met de klant.

Direct bellen met de monteur en gelijk een afspraak inplannen. Geen tussenpersonen waardoor u onderaan de stapel verdwijnt. Ook eventuele vragen/hulp aan apparatuur waar de monteur telefonisch bij kan helpen is bij ons altijd mogelijk.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 07:00 en 19:00 en staan u graag te woord.

Wij kunnen, naast dat we onder die hoge prijs kunnen zitten, dus zorgen voor snellere service waar nodig. Wij hebben het grote voordeel genoeg contacten te hebben met zeer diverse merken, importeurs, leveranciers en organisaties binnen deze branche.

De contacten en vakkundige service die een groot bedrijf kan bieden, bieden wij in combinatie met een persoonlijk contact met onze klant.

Ons ideaal beeld is een klein maar gesmeerd bedrijf zijn, waar de klant voorop komt te staan.

Wij zijn nog steeds groeiende en volop in ontwikkeling. Zo werken wij, op dit moment, volledig gedigitaliseerd.

Even onze speerpunten op een rij!

20 jaar werkervaring met fysio- en fitnessapparatuurOnderhoud in contractvorm en eventueel op uurbasisOnderhoud aan zowel cardio- en krachtapparatuur als behandelbankenElektrische keuring volgens de NEN 3140 normMerk onafhankelijkDigitale rapportage en werkbonnenBij tussentijdse storingen (contract) GEEN VOORRIJKOSTENWeekenddienstenResponse tijd storingen (contract) maximaal 48 uur evt. leenapparatuurVoordelig tarief !Allround monteurs
Back To Top